Pretparkwebsite looopings lanceerde vanmorgen het nieuws over de grote nieuwigheid voor Walibi Belgium in 2016. Een zogenaamde “Boomerang Splash”. Zou dit de nieuwigheid worden waarover het park zelf nog stevig de lippen op elkaar houdt?

Als we bovengenoemde website mogen geloven wel! Via ,voor hun, betrouwbare bronnen zou dit grote nieuws zijn uitgelekt. Het gaat over een grote waterachtbaan met twee drops van 40 meter hoogte, een voorwaarts, een achterwaarts.

Je zou vanuit het station aan hoge snelheid omhoog gehesen worden om daarna achterwaarts een splash te maken, hierna worden de bootjes opnieuw omhoog getakeld om daarna voorwaarts het water in te plonsen.

2015_2wbmackpowersplash120115

Ook de locatie zou gelekt zijn. Een stuk meer die zich bevindt achter het kidspark gelegen aan tuff tuff club, de botsauto’s van het park.

2015_Macklocation

Alhoewel het nieuws over de waterachtbaan, die gebouwd zal worden door Mack Rides, zich snel verspreid komt er binnenkort een persbericht vanuit Walibi Belgium, aldus Aleksandra Vidanovski, PR-manager van het park. Het is dus nog afwachten of dit weldegelijk de veelbesproken wereldprimeur zal worden.