Nog iets minder dan twee weken en Pulsar, de nieuwe attractie van Walibi Belgium, opent zijn deuren voor het grote publiek. De promo-acties en commercials komen stilaan volop in beeld, ook bij Quick zo blijkt!

Wie binnenkort bij Quick gaat eten krijgt bij aankoop van een menu een gratis quick pass. Deze quick pass geeft je versnelde toegang tot Pulsar (hoe kan het ook anders) en twee andere attracties naar keuze.

Wie de quick pass wil gebruiken dient deze in te wisselen in het park voor een geldige voorsteekpas.

De quick pass, die bij Quick zal worden uitgedeeld tussen 23 mei en 12 juni, is nog geldig tot 31 augustus 2016 en verschaft enkel versnelde toegang tot Pulsar en 2 andere attracties naar keuze. Dit is geen toegangsbewijs. Opgepast, aanbod zolang de voorraad strekt!

quickpass_2016_NL

Tekst: © Walibi Band all rights reserved.