PULSAR, de attractie waar het dit seizoen allemaal om draait in Walibi Belgium, opende gisteren met een knal zijn deuren. De langverwachte wereldprimeur werd officieel ingehuldigd onder het waakzame oog van de directie, pers en genodigden. Ontdek ons verslag met sfeerfoto’s hier.

Dat Walibi Belgium trots is op zijn nieuwste aanwinst is zeker! De laatste weken wordt het publiek geteased en warm gemaakt voor PULSAR via reclamefilmpjes, een webserie en zelfs een actie waarbij je voorsteekpasjes voor het gevaarte kan krijgen.

Maar voor de opening van deze wereldprimeur trok het park alles uit de kast! Tijdens het zogeheten “World Premiere Event” kreeg het publiek een Dj-set van Robert Abigail, receptie met hapje en drankje en een openingsshow op een dienblaadje gepresenteerd.

Dat het geheel gesmaakt kon worden door zowel bekend vlaanderen als pers en genodigden werd duidelijk toen rond 20 uur door de speakers weerklonk dat de attractie zou openen. Want ook al was het weer druilerig en mistig gretig ging het volk, gewapend met poncho’s, in de rij staan en kon het publiek kennis maken met de vele sensaties die PULSAR op je afvuurt.

Na een ritje op PULSAR kon je zelfs, door middel van vooraf verkregen hartslagmeters, je hartslag laten registreren. Een leuk initiatief die zeker en vast succes had en perfect paste binnen de sferen van de attractie.

 

En ook al waren er afgelopen weken al soft-openings, door dit event is PULSAR nu officieel ingehuldigd en open voor het grote publiek die dit zomerseizoen zeker en vast zal genieten van deze nieuwigheid!

Tekst en foto’s: © Walibi Band all rights reserved.