Ghostbusters strijken neer in Walibi Belgium!

Naar aanleiding van de nieuwe “Ghostbusters” film, die uitkomt op 10 augustus, organiseert Walibi Belgium een themaweekend rond de spokenfilm.


Op 6 en 7 augustus kan je naast de talrijke attracties van het park ook allerlei “Ghostbusters”activiteiten ontdekken. Zo kan je een making-off van de film bekijken in het 4D-theater, kan je een heuse “Ghostchair” zien of zelfs op de foto met de beroemde “Ghostbusters”-mobiel. Speciaal voor het event zul je zelfs een parade kunnen zien rond de spokenjagers.

Maar er is meer. Kinderen, tot 12 jaar, die verkleed als “Ghostbuster” naar het park komen krijgen gratis toegang tot het park!

foto’s: © Ghostbusters

By |2018-04-01T23:04:45+00:002 augustus, 2016|Nieuws, Walibi Belgium|0 Comments

Leave a Reply

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close