Het zomerseizoen is intussen al een tijdje ten einde. We mochten de opening van Pulsar meemaken en het Ghostbusters-weekend. Nu is het alweer uitkijken naar het Halloweenseizoen die stilaan weer om de hoek komt piepen! Maar wat weten we nu al precies van deze angstaanjagende seizoensafsluiter?

De kalender

Halloween begint dit seizoen op zaterdag 15 oktober en eindigt op 6 november. Tijdens deze periode zijn er maar liefst zeven nocturnes (park geopend van 10 tot 23 uur), een Terror Night (park geopend van 18 tot 23 uur) en de zes overige dagen waarop het park van 10 tot 18 uur open is.

Meer info over de kalender kan je terugvinden op de officiële website van het park.

Terror Night

Net zoals vorig seizoen organiseert het park een “Terror Night”.  Tijdens deze exclusieve avond kan je genieten van toegang tot het park, gratis eten drinken a volanté(uitgezonderd snoep en alcoholische dranken), gratis toegang tot alle spookhuizen en parking.

Momenteel loopt er trouwens een actie waarbij de tickets 14 euro goedkoper zijn! (Actie tot 30 september 2016)

Wil jij er bij zijn? Bestel dan online je tickets via deze link.

Tickets, spookhuizen en andere info

Nieuwsgierig naar welke spookhuizen je dit seizoen kan bezoeken, hoeveel een ticket of R.I.P-pass zal kost,of welke nieuwigheden er te beleven vallen? Dan heb je nog even geduld nodig. Het park meldt dat de Halloweenwebsite spoedig online zal komen!

Voorlopig kan je nog eens rondneuzen op de website van Halloween 2015.