Zin om carnaval op een speciale manier te vieren? Bezoek dan tijdens aankomende krokusvakantie Aqualibi!

Van vrijdag 24 februari tot en met zondag 5 maart rijzen de temperaturen nog hoger dan anders in Aqualibi tijdens carnaval op braziliaanse wijze!

Voor de gelegenheid wordt het park getooid in veelkleurige ballonnen en kan je van lekkere cocktails genieten aan de bar.

Nocturnes

Op vrijdag 24 februari en 3 maart organiseert het park speciale nocturnes tot 22 uur. Tijdens de eerste nocturne kan je je beste dansmoves laten zien in het gezelschap van danseressen die voor de gelegenheid een choreografie brengen op het ritme van de samba.

Wedstrijd

Vind je een zwempartij in Aqualbi zo leuk dat je nog eens wil terugkeren? Dan kan je tijdens carnaval in Aqualibi kans maken op een Aqua Card (abonnementsformule ter waarde van 135 euro met 10 zwembeurten op). Ga op zoek naar alle verstopte letters in het park en maak er het woord van de dag mee! Meer info over het wedstrijdreglement vind je op deze link terug!

Openingstijden

Tijdens de krokusvakantie is Aqualibi elke dag geopend van 10 tot 20 uur, op vrijdag 24 februari van 16 tot 22 uur en op vrijdag 3 maart van 10 tot 22 uur. Meer info over de openingstijden, parkreglement en ticketprijzen op de officiële website van Aqualibi.

tekst: ©Walibi Band
foto(’s): © officiële website aqualibi
Bron: officiële website aqualibi