[:nl]De komende maanden staat er heel wat te gebeuren in Aqualibi. Dat resulteert in aangepaste openingstijden en een compensatie voor (familie) Golden Pass houders!

De eerste fase van het groots investeringsplan van Walibi Belgium gaat vanaf maandag 4 september van start in Aqualibi. Het waterpark wordt volledig ondergedompeld in een Caraïbische sfeer met fel gekleurde houten gevels, exotische cocktails en bruisende salsavibes. Ook zullen kinderen zonder zwemervaring dankzij de vernieuwingen kunnen genieten van een nieuwe kinderzone van 700 m2 met klaterende fonteinen en watervallen, op hun maat gemaakte glijbanen en tal van verrassingen.

Om deze grondige metamorfose te kunnen realiseren zal het park vanaf september enkel in het week-end en tijdens de schoolvakanties open blijven (niet meer op woensdag en vrijdag). Zo kunnen bezoekers nog steeds een leuk dagje met het gezin beleven in het waterpark. Na de kerstvakantie sluit het waterpark volledig tot de paasvakantie 2018.

(Family) Golden Pass houders krijgen tijdens de dagen dat Aqualibi dicht is omwille van de werken, uitzondelijk toegang tot Océade op vertoon van hun persoonlijke Pass.