Halloween in Walibi Belgium succesvoller dan ooit

Maandag 6 november 2017 — 160.000 bezoekers kwamen Halloween vieren in Walibi, wat dit de meest succesvolle editie maakt in de geschiedenis. 

Dit resultaat verbreekt alle records en zet Halloween in Walibi meer dan ooit op hetzelfde niveau als de grootste festivals in België zoals Werchter, Tomorrowland en Pukkelkop. De bezoekers appreciëren het day/night concept (soft Halloween voor families overdag en een hardere Halloween tijdens de nacht) en een grote mix van haunted houses gelinkt met een uitgewerkt en immersieve straatbeleving.

By |2018-05-01T19:12:27+01:006 november, 2017|#HLW17, Nieuws, Walibi Belgium|0 Comments

Leave a Reply

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close