Naar het circus én naar een tropisch waterparadijs?

Vanaf vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari staat naast Aqualibi een rood-witte circustent. Het hele gezin kan tijdens de kerstperiode genieten van een warme duik in het tropisch zwembad voor of na de circusvoorstelling. 29° wanneer het buiten sneeuwt, dat is zeker een leuke afwisseling! 


Het “Cirque de Noël” biedt al enkele jaren een kerstspektakel aan met acrobaten, jongleurs, maar ook kamelen en paarden zorgen voor een onvergetelijke namiddag. Voor de voorstelling, of erna, kunnen de bezoekers zich voorbereiden of nagenieten in Aqualibi.Voor een toegang Aqualibi en het “Cirque de Noël” is er een speciaal combiticket voor 25€ per persoon, enkel te verkrijgen op www.aqualibi.be Na de kerstvakantie sluit het waterpark tot eind maart 2018 voor een complete metamorfose.
By |2018-04-01T16:20:18+01:0022 december, 2017|Aqualibi, Nieuws, Walibi Belgium|0 Comments

Leave a Reply

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close