Na een spetterende opening van Tiki Waka (en bijhorend themagebied), een lange zomer en een septembermaand met de traditionele uitkoopdagen is het bijna weer zo ver. Halloween komt eraan. Onlangs kwam de halloweensite van Walibi online en naast een fris, nieuw uiterlijk is er nog meer nieuws te ontdekken. Een nieuw spookhuis!

Black Rose

Als je de nieuwe site opent krijg je een keuzemenu te zien. We waren uiteraard het meest benieuwd naar de spookhuizen. En ja hoor, er staat een nieuwigheid tussen.

Veel beschrijving krijg je overigens niet. Naast een weinigzeggend logo staat volgende beschrijving:

Black
De meest donkere kleur.

Rose
Bloem met doornen.

Black Rose
Pure Horror.

          

Betalend

Net als voorgaande jaren zijn de huizen, met uitzondering van Quarantine/Panic House 4D en Mini Monster Maze, betalend.
Wie ze gratis wil uitproberen plant zijn uitstapje best tijdens het openingsweekend op 13 en 14 oktober.

Andere griezelige nieuwtjes…

In het showsegment voegt men dit jaar Aaron Crow toe aan de line-up. Aaron Crow is een mentalist, magiër, illusionist en stuntman die met Mystica een nieuwe ervaring naar Walibi Belgium brengt.

Ook de Fire Show staat als nieuw aangeduid, maar er was vorig jaar al een vuurshow te zien aan de voet van de weerwolf. Benieuwd of deze in een nieuw jasje is gestoken!

R.I.P. PASS

Meer info

Halloween in Walibi Belgium loopt van 13 oktober tot 4 november met nocturnes (van 10 tot 22 uur)op 20, 27, 28, 28 & 31 oktober en 1,2 en 3 november.

De volledige kalender, tickets en R.I.P Passen vind je op https://halloween.walibi.be/nl .