Walibi Belgium is volzet op zondag 23 september 2018

Opgelet voor wie zondag een dagje Walibi Belgium heeft gepland want het park is exclusief voorbehouden voor een Belgische bedrijf. Zij hebben het volledige park afgehuurd om er hun personeelsleden met gezin een leuke dag vol avontuur aan te bieden.

Iedereen die dat weekend een dagje Walibi Belgium op de agenda had staan, is van harte welkom op zaterdag 22 september.  De meest recente openingsuren van het park zijn steeds te raadplegen via www.walibi.be.

By |2018-09-20T22:21:45+01:0020 september, 2018|Nieuws, Walibi Belgium|0 Comments

Leave a Reply

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close