… EN ALS KERS OP DE TAART: NEON POOL PARTY !

Hoera, het is bijna krokusvakantie! Ben jij nog op zoek naar een leuke uitstap met de kids of met de vrienden? Aqualibi, het waterpark van Walibi Belgium, is tijdens de vakantie elke dag open.

Beleef van vrijdag 21 februari tot en met zondag 1 maart uren waterpret in de tropische sfeer van Aqualibi! Dankzij de sensationele glijbanen, klaterende fonteinen en watervallen, en ontspannende jacuzzi’s hoeft niemand zich een seconde te vervelen. Pak je graag uit met je dansmoves? Aqualibi organiseert elke dag van de vakantie tussen 17u30 en 18u een initiatieles Aquazumba!

Alweer een legendarische pool party!

Ga je liever helemaal los?  Aqualibi sluit de krokusvakantie af met een legendarische pool party! Het concept is eenvoudig: een aangepast thema, de beste dj’s, én een all-in eetformule samengebracht in het unieke decor van Aqualibi. Op zaterdag 29 februari van 19u tot 01u ’s nachts beleef je het waterpark zoals nooit tevoren tijdens de Neon Pool Party met Daddy K, DJ Furax en Mademoiselle Luna.  De dresscode is – zoals de naam al doet vermoeden – neon; raap je fluo zwemkledij dus snel bij elkaar!

Voor de toegang tot het waterpark tijdens de Neon Pool Party en het all-in formule (uitgezonderd alcoholische dranken en bier) betaal je online in voorverkoop €35 en aan de kassa €40. Abonnementhouders en personen met een geldig ticket voor 29/02/2020 betalen €15. Info & tickets: https://www.aqualibi.be/nl/neon-pool-party

Deze slideshow vereist JavaScript.