Walibi Band is een site gemaakt door en voor fans van Walibi Belgium. Sinds 2011 brengt de site nieuws uit het Waverse park alsook frequente updates via video- en fotoreportages. Walibi Band is eveneens te volgen via Facebook en Twitter. Het is een vrijwillige organisatie die op geen enkele manier winst maakt.

Wie is wie?

Hieronder krijg je een beeld van wie wat doet binnen onze organisatie.

Founder

Benji Lambrecht

Reporters

Diego Vranken
Remco Bos
Noam Sacotte

Vertalers

Noam Sacotte

Grafisch

Niels Depoorter

Korte geschiedenis

Bij de bekendmaking van de rebranding in Walibi ontstond het idee om een fansite te maken. Oprichter Benji Lambrecht kwam met de naam Walibi Band uit een samentrekking van Walibi (verwijzend naar het park) en Band (verwijzend naar de rebranding die om muziek/muziekgroepen of bands draait). De site was eerst een gratis Google-site met forum. Diezelfde zomer begon meteen het bouwen van een eigen website. Op 24 juni 2011 stond het vernieuwde Walibi Band online. Even later opende ook het nieuwe forum.

24 maart 2012 kreeg de site een eerste grote update. De lay-out werd opgefrist en duidelijker gemaakt. Ondertussen bestaat het forum niet mdeer, maar kan er druk worden gediscussieerd op de Facebook-en Twitterpagina van Walibi Band.

In 2014 is Walibi Band toe aan vernieuwde stijl. Het logo is opgefrist, is iets moderner en daar hoort ook een volledig nieuwe website bij!

2016 verschijnt een compleet vernieuwde site en een nieuwe visie.
We bestaan dan ook 5 jaar.